Online Gokkastsite

Inzetlimieten gokkasten

Wanneer je bij een online gokkast site een gokje gaat wagen op een gokkast naar keuze, zal je altijd te maken krijgen met inzetlimieten. Als je gratis gaat spelen is dat niet zo boeiend, omdat je dan eindeloos met de hoogste inzetten kunt gaan spelen. Ga je met eigen geld een gokje wagen? Dan is het heel belangrijk dat je eerst naar de inzetlimieten kijkt. Je moet namelijk alleen online gokkasten gaan spelen die inzetlimieten hanteren die bij jou passen. Het is niet de bedoeling dat je met te hoge inzetten gaat spelen. De inzetlimieten bij gokkasten kunnen bij elk spel verschillen. Voordat je begint met spelen is het dus belangrijk dat je inzetlimieten van de gokkasten goed controleert. Zo weet je dus direct waar je aan toe bent en wat er mogelijk is.

Zelf inzet bepalen

Als je een gokje gaat wagen bij een online gokkast site, zal je altijd zelf kunnen bepalen met welke inzet je gaat spelen. Uiteraard moet je wel rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Je kunt binnen de inzetlimieten een inzet plaatsen die bij jou past en waar jij jezelf goed bij voelt. De inzetlimieten kunnen bijvoorbeeld liggen tussen de €0,10 per draai en de €100 per draai. Als je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Na elke draai krijg je de mogelijkheid om de inzet weer aan te passen. Zo kun je dus echt bij elke draai zelf bepalen welke inzet jij plaatst.

Budget controleren

Het is voor jou als speler altijd belangrijk dat je vooraf je budget controleert, voordat je begint met spelen. Controleer altijd je budget, zodat je precies weet hoeveel geld je kunt missen. Speel nooit met bedragen die je eigenlijk niet kunt missen, want het is niet de bedoeling dat je in de geldproblemen terecht komt. Door je budget te controleren weet je precies wat er mogelijk is. Aan de hand daarvan kun je een storting uitvoeren. Het geld wat je dan stort kun je dan ook echt missen. Zo kun je met een gerust gevoel een gokje gaan wagen bij een online gokkast site. 

Ken je grenzen

Houdt jezelf altijd aan je eigen grenzen. Weet je dat je bijvoorbeeld €100 in de maand kunt missen voor het spelen van gokkasten, videoslots en andere spellen? Dan is het belangrijk dat je hier niet overheen gaat. Je moet jezelf hier aan houden, zodat je nooit bedragen overmaakt die eigenlijk te hoog zijn. Als het speeltegoed op is, wacht dan totdat je weer genoeg geld hebt om weer een nieuwe storting uit te voeren.

Geld storten

Weet je voor jezelf hoeveel geld je kunt missen? Dan kun je een storting uitvoeren. Geld overmaken kan op een manier hoe jij het wilt. Je kunt op de betaalpagina een bedrag naar keuze invoeren. Vervolgens kun je de storting voltooien en daarna wordt je automatisch teruggestuurd naar je spelersaccount. Je kunt dan gaan spelen met het bedrag wat je over hebt gemaakt. Hier kun je inzetten naar keuze mee plaatsen. Geld storten kan via een beveiligde SSL verbinding.

BetCity

€ 100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen

Circus.nl

0 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen